Ön a GYŐR-SZOL Zrt. Ügyfélkapu oldalát látja.

Használati melegvíz mérőóra-állás beküldése:

Ezen a felületen küldheti be használati melegvíz mérőórájának(jellemzően a piros színű mérőóra) számláló állását. A beküldéshez szüksége lesz Vevő(fizető) azonosító számára, amit a Távhőszolgáltatási számlájának 3. oldalán, a bal felső sarokban talál meg, valamint a mérőóra gyári számára, amit a mérőórán talál meg. Leolvasásnál csak az egész értéket vegye figyelembe! Fényképet is mellékeljen, a jobb azonosítás végett. A beküldési lehetőség időszakosan áll rendelkezésre, ellátási körzetenként más-más időpontokban.

Melegvíz óraállás aktuális címlista:

Ha a címlistában megtalálja lakcímét, akkor Önnél most esedékes a használati melegvíz mérőóra-állás leolvasása.

Játszótér kereső:

Tájékozódhat a Győr területén létesített játszóterekről. Kereshet városrész alapján vagy a gyermek életkorának megfelelő játszóeszközök között. Lehetősége van játszóeszköz típus alapján is keresni.

Időpont foglalás:

Itt foglalhat ügyfélszolgálataink egyikén időpontot személyes ügyintézésre.

Parkolási pótdíj befizetés:

Ezen a felületen keresztül tájékozódhat a folyamatban lévő parkolási pótdíj ügyéről. Hátralék esetén azt befizetheti a biztonságos SimplePay felületen. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy pótdíjazási esete a rendezést követő 7 napon túl már nem látható ezen a felületen.
Belépés a felületre:
Akkor használhatja ezt a felületet, ha a jogosulatlan parkolás regisztrálásakor a gépjármű szélvédőjére kihelyezett fizetési felszólítás nyomtatvány, vagy a postai úton kiküldött felszólító levél a birtokában van. Az ezeken a nyomtatványokon található azonosító (a gépjárműre elhelyezett fizetési felszólítás azonosítója), illetve az érintett gépjármű forgalmi rendszámának megadásával tekintheti meg az eset részleteit.

Lakossági parkolási bérlet megújítása:

Amennyiben már rendelkezik érvényes lakossági parkolási bérlettel és adataiban nem történt változás, itt kérheti annak megújítását. Az űrlap kitöltáse és beküldése után e-mail értesítést kap, kövesse az abban leírtakat.
Felhívjuk figyelmét, hogy on-line leadott igényét csak on-line fizetheti ki a biztonságos SimplePay felületen.
Elkészült bérletét postán küldjük ki, külön díj ellenében, személyes átvételre nincs lehetőség.
A parkolóbérletekről bővebb tájékoztatót talál a társaság honlapján.

Egyéb parkolási bérlet vásárlása:

Amennyiben övezeti, nem lakossági parkolási bérletet szeretne vásárolni, itt megteheti. Az űrlap kitöltáse és beküldése után e-mail értesítést kap, kövesse az abban leírtakat.
Felhívjuk figyelmét, hogy on-line leadott igényét csak on-line fizetheti ki a biztonságos SimplePay felületen.
Elkészült bérletét postán küldjük ki, külön díj ellenében, személyes átvételre nincs lehetőség.
A parkolóbérletekről bővebb tájékoztatót talál a társaság honlapján.

Lakáscsere hirdetések:

Ezen a felületen kereshet azok között az ingatlanok között, melyeket az önkormányzati tulajdonú lakások bérleti jogával rendelkező bérlők cserére kínálnak fel.
Amennyiben megfelelőt talált, kérjük, a kiválasztott hirdetés számával személyesen keresse fel ügyfélszolgálataink egyikét (Győr, Orgona u. 10. illetve Győr, Jókai u. 7-9.) vagy érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunknál (96/50-50-50).

További információk:
A GYŐR-SZOL Zrt-ről több információt talál a társaság honlapján.