Ön a GYŐR-SZOL Zrt. Ügyfélkapu oldalát látja.

Használati melegvíz mérőóra-állás beküldése:
Ezen a felületen küldheti be használati melegvíz mérőórájának(jellemzően a piros színű mérőóra) számláló állását. A beküldéshez szüksége lesz Vevő(fizető) azonosító számára, amit a Távhőszolgáltatási számlájának 3. oldalán, a bal felső sarokban talál meg, valamint a mérőóra gyári számára, amit a mérőórán talál meg. Leolvasásnál csak az egész értéket vegye figyelembe! Fényképet is mellékeljen, a jobb azonosítás végett. A beküldési lehetőség időszakosan áll rendelkezésre, ellátási körzetenként más-más időpontokban.

Melegvíz óraállás aktuális címlista:
Ha a címlistában megtalálja lakcímét, akkor Önnél most esedékes a használati melegvíz mérőóra-állás leolvasása.

Játszótér kereső:
Tájékozódhat a Győr területén létesített játszóterekről. Kereshet városrész alapján vagy a gyermek életkorának megfelelő játszóeszközök között. Lehetősége van játszóeszköz típus alapján is keresni.

Időpont foglalás:
Itt foglalhat ügyfélszolgálataink egyikén időpontot személyes ügyintézésre.

Parkolási pótdíj befizetés:
Ezen a felületen keresztül tájékozódhat a folyamatban lévő parkolási pótdíj ügyéről. Hátralék esetén azt befizetheti a biztonságos SimplePay felületen. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy pótdíjazási esete a rendezést követő 7 napon túl már nem látható ezen a felületen.
Belépés a felületre:
Akkor használhatja ezt a felületet, ha a jogosulatlan parkolás regisztrálásakor a gépjármű szélvédőjére kihelyezett fizetési felszólítás nyomtatvány, vagy a postai úton kiküldött felszólító levél a birtokában van. Az ezeken a nyomtatványokon található azonosító (a gépjárműre elhelyezett fizetési felszólítás azonosítója), illetve az érintett gépjármű forgalmi rendszámának megadásával tekintheti meg az eset részleteit.

További információk:
A GYŐR-SZOL Zrt-ről több információt talál a társaság honlapján.